Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Trener Atletica

Simeone prekinuo pres-konferenciju nakon jednog pitanja

diego simeone ss

Ne zanima me što ko ima za reći o meni, bilo to dobro ili loše

Ekipa Atletico Madrida nije se uspjela plasirati u polufinale Lige prvaka nakon što je u utakmicama protiv Manchester Cityja upisala gostujući poraz 0:1 i remi 0:0 na svom terenu. Kraj takmičenja za Atletico znači i da će plasman u finale City tražiti u susretima s Real Madridom, a kraj suočavanja ovih ekipa obilježili su verbalni sukob Diega Simeonea s Pepom Guardiolom i napuštanje konferencije za medije.

Diego Simeone tako je upitan je li Pep Guardiola pokazao manjak poštovanja prema njemu kad je kritizirao Atleticov način igre izjavom o nogometu u kojem se suparnik brani s desetoricom u polju.

Guardiola je nakon plasmana u polufinale rekao da o Simeoneu misli sve najbolje i da je njegovo pravo igrati kako želi te da je samo htio reći da su utakmice s Atleticom teške i da se ta ekipa zna braniti bolje od ikoga.

Simeone je nakon ispadanja uzvratio:

“Ne zanima me što ko ima za reći o meni, bilo to dobro ili loše. Oni sa širokim vokabularom dovoljno su inteligentni da te hvale dok te istovremeno preziru. No nismo mi glupi iako je možda naš vokabular manji.”

Konferenciju za medije Simeone je prekinuo sam nakon što mu je postavljeno pitanje koje ga se, sudeći po reakciji, nimalo ne tiče. Upitan može li dati kakav savjet Realu kako igrati protiv Cityja, samo je rekao da to “nikad ne bi napravio”, ustao je i otišao.