Fudbal

Slijede prijateljske utakmice

Široki Brijeg u Makarskoj nastavlja pripreme za proljetni dio sezone

29/01/2020

Sportski direktor ekipe s Pecare smatra da Široki Brijeg ima kvalitetu uključiti se u borbu za sam vrh prvenstvene ljestvice, a najavio je i borbu u Kupu BiH

NK Široki Brijeg nastavak priprema odradit će u Makarskoj, a u tom razdoblju planirana su dva pripremna susreta s Hajdukom II i Šibenikom.

Nakon prijateljske utakmice s drugom ekipom splitskog Hajduka, koja je na programu u subotu, 1. februara, u Splitu, ekipa će se preseliti u Makarsku.

– Nakon utakmice s Hajdukom II idemo u Makarsku gdje ćemo se zadržati sedam dana, do utakmice sa Šibenikom čiji termin još uvijek nije siguran. Najvažniji dio priprema odrađen je u kampu u Širokom Bijegu, a u Makarskoj ćemo regenerirati ekipu – kazao je u izjavi za Fenu sportski direktor Širokog Brijega Dalibor Šilić.

Završni dio priprema ekipa će odraditi u Širokom Brijegu.

– Nakon Šibenika ostaju nam dva tjedna do početka prvenstva. 15. veljače, sedam dana prije nastavka prvenstva, imamo pripremnu utakmicu s ekipom Tuzla City. Planirano je da ta utakmica bude na Pecari, ali mjesto odigravanja ovisi od vremenskih uslova, pa je moguće da dođe do promjene terena – dodao je Šilić.

Sportski direktor ekipe s Pecare smatra da Široki Brijeg ima kvalitetu uključiti se u borbu za sam vrh prvenstvene ljestvice, a najavio je i borbu u Kupu BiH.

Što se tiče transfera, Šilić je kazao kako postoji mogućnost još nekih dolazaka i odlazaka u zimskom prijelaznom roku.

– Što se tiče odlazaka i dolazaka – ne ovisi samo o meni. Imamo želju popuniti jednu poziciju. Ako pronađemo kvalitetnog igrača koji nam odgovara moguće da to realiziramo, ali ne mogu detaljnije o tome. Kad su u pitanju odlasci, to ovisi o tomu hoće li za nekoga od naših igrača stići dobra ponuda – kazao je Šilić.

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.