Globus

gubi mu se saki trag

Mladić ostavio potresnu poruku na Facebooku i nestao: “Pozdrav veliki od Batketa”

29/01/2020

U apelima za pomoć u pronalaženju Dragana koje njegovi prijatelji dijele na društvenim mrežama naveden je kontakt telefon 061 165 25 59 i pozivaju se svi koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave na taj broj ili najbližoj policijskoj stanici

Mladić Dragan Ranković iz Kragujevca nestao je u utorak nakon što je na Facebook profilu objavio poruku koja je uznemirila njegove najbliže.

– Dragi moji prijatelji, žao mi je što se opraštamo na ovaj način. Želio bih da se zahvalim svom “velikom prijatelju” što me je doveo dotle da ja moram na ovakav način da riješim probleme koji su nastali zbog njega. Pozdrav veliki od Batketa – piše navodno na njegovom Facebooku.

U apelima za pomoć u pronalaženju Dragana koje njegovi prijatelji dijele na društvenim mrežama naveden je kontakt telefon 061 165 25 59 i pozivaju se svi koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave na taj broj ili najbližoj policijskoj stanici.

Blic je stupio u kontakt sa Draganovim prijateljem Nemanjom koji je potvrdio njegov nestanak.

– Da, Dragan je nestao i posljednji put je viđen u Gornjim Grbicama. Još nemamo nikakvu informaciju o njemu – rekao je njegov drugar.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.