Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

posjeta Drenju

Široki u prijateljskoj utakmici slavio s 14:0, igralo se samo 60 minuta

nk-siroki-brijeg-zrinski-drenje (1)
FOTO: NK Zrinski Drenje / Facebook

Neposredno pred početak utakmice Ivan Ikić je u ime NK Široki Brijeg domaćinu i predsjedniku kluba iz svoga rodnog mjesta Franji Petenjaku uručio donaciju kluba i svoj dres potpisan od strane svih saigrača

Četverodnevni boravak u Vukovaru, bh. premierligaš Široki Brijeg iskoristio je i za posjetu Drenju, rodnom mjestu mladoga krilnog igrača kluba s Pecare Ivana Ikića.

Tamo je Široki odigrao i revijalnu utakmicu s niželigašem NK Zrinski Drenje.

U utakmici u kojoj su poluvremena trajala po 30 minuta, pred stotinjak gledatelja na igralištu Zrinskog u kišnom i prohladnom Drenju momčad Jure Ivankovića slavila je uvjerljivu pobjedu protiv vodeće ekipe u Ligi NS Đakovo (Osječko-baranjska županija) od čak 14:0.

Uz jedan autogol domaćih, četiri pogotka „svojima“ postigao je Ivan Ikić, dva pogotka dodali su Marijan Ćavar, Valentino Vujinović i Tin Jurica, a po jedan Toni Kolega, Josip Planinić i David Martić.

FOTO: NK Zrinski Drenje / Facebook

Neposredno pred početak utakmice Ivan Ikić je u ime NK Široki Brijeg domaćinu i predsjedniku kluba iz svoga rodnog mjesta Franji Petenjaku uručio donaciju kluba i svoj dres potpisan od strane svih saigrača.

Široki je igrao u sastavu: Puljić, Ravlija, Brekalo, Musa (od 31. Lasić), Martić, Mašić (od 31. Prusina), Jurica, Kolega, Ćavar, Ikić (od 41. Planinić), Vujinović. Trener: Jure Ivanković