Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Skandal u Monacu, Terzić nasrnuo na Vuletića: Otkinut ću ti glavu

terzic1
Zvezdan Terzić (desno)

Nogometni klub Partizan priopćio je da je nakon izvlačenja parova Evropske lige u Monacu generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić fizički nasrnuo na potpredsjednika Partizana Vladimira Vuletića.

“Umjesto da sa zadovoljstvom prisustvuje, prvi put nakon deset godina, ždrijebu za neko europsko natjecanje, čemu se i mi u Partizanu iskreno radujemo, jer nam je interes srpskog nogometa iznad svega, očigledno nenaviknut na Grimaldi forum u kojem se našao, doktor Zvezdan Terzić je, ničim izazvan, nakon ždrijeba, prišao potpredsjedniku Partizana Vladimiru Vuletiću, unio mu se u lice i povlačeći ga za rever sakoa, istaknuo prijetnju ‘da će mu otkinuti glavu’ ako ga bude dalje spominjao”, navodi se u Partizanovom priopćenju.

Iz Partizana su najavili kako će protiv Terzića podnijeti prijavu UEFA-i, Nogometnom savezu Srbije, ali i srbijanskoj policiji.

Inače, prvak Srbije Partizan i doprvak Crvena zvezda danas su doznali imena protivnika u Europskoj ligi.

Protivnici Partizanu u skupini B bit će Dynamo Kijev, Young Boys i Skenderbeu, dok je Crvena zvezda smještana u skupinu H s Arsenalom, BATE Borisovim i Koelnom.