Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

prelazni rok

Sky: Džeko je natjerao Inter da počne planirati najveću trampu godine u Italiji

icardi

Osim Intera, Llorentea želi i Napoli kojem za dovršetak slagalice za sljedeću sezonu nedostaje samo napadač, a želi dovesti i Maura Icardija

Edin Džeko je jučer s Romom dogovorio ostanak u Rimu i tako natjerao Contea da potraži novog igrača kojeg će u napadu Intera uklopiti s Lukakuom i Lautarom Martinezom, piše Sky.

Marotta i Ausilio prate nekoliko nogometaša, a spominju se brojna imena od Arkadiusza Milika, Alexisa Sancheza, Fernanda Llorenta pa do Ante Rebića.

Alexis Sanchez opcija je zato što je nepoželjan u Unitedu, Solskjaer ga nema u planovima za sljedeću sezonu. Ogroman ugovor od 500 hiljada funti sedmično s uključenim bonusima i samo tri gola u dvije sezone dovoljan su razlog da ga se engleski velikan poželi riješiti.

Druga opcija je Fernando Llorente koji je najisplativiji jer je slobodan igrač i u klub bi došao bez odštete, a Inter mu može ponuditi plaću koja bi ga zadovoljila.

Osim Intera, Llorentea želi i Napoli kojem za dovršetak slagalice za sljedeću sezonu nedostaje samo napadač, a želi dovesti i Maura Icardija.