Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Slaven Bilić dovodi Johna Terryja

Slaven Bilic

Nakon što je više od 20 godina proveo u redovima Chelsea, John Terry (35) bi karijeru mogao nastaviti u klubu svoje mladosti, West Hamu kojeg vodi hrvatski stručnjak Slaven Bilić.

Bivšem kapetanu engleske reprezentacije na koncu ove sezone ističe ugovor s ‘Bluesima’, a prema pisanju otočkog tiska najveći interes za njegove usluge pokazao je West Ham. Terry je svoj nogometni put započeo upravo na Upton Parku, a potom je kao 14-godišnjak preselio na Stamford Bridge.

Premda u redovima Chelsea za sada šute sve je jasnije kako svom kapetanu neće ponuditi novi ugovor. To je i sam Terry dao naznačiti u svojim posljednjim medijskim istupima što se nije svidjelo vodstvu kluba.

Terry je za prvu momčad ‘Bluesa’ debitirao u listopadu 1998. godine u dvoboju Liga kupa protiv Aston Ville. Do sada je za Chelsea upisao 705 nastupa, postigao 66 golova, te osvojio 16 trofeja pri čemu Ligu prvaka (2012) i četiri naslova engleskog prvenstva.

“Prelazak u West Ham bio bi sjajan potez i za njega, ali i za Hammerse. Tamo je igrao kao školarac i sigurno ga vežu emocije za taj klub,” kazao je engleski nogometni stručnjak Harry Redknapp.

Interes za Terryjeve usluge pokazali su i klubovi iz SAD i Kine, međutim njegova obitelj želi ostati u Londonu.