Slišković: Ko bude ambiciozniji i agresivniji može se nadati pobjedi

baka sliskovic3333

Zrinjski je kao lider otputovao jutros za Bijeljinu u kojoj će nastojati pobijediti Radnik i zadržati se na čelu tabele. Blaž Slišković je u izjavi pred ulazak u autobus konstatovao da igra Zrinjskog u Krupi u prošlom kolu nije bila loša, te da se samo uz takav pristup može ostvariti rezultatski cilj i u Bijeljini.

– Ne smijemo zaboraviti da je Radnik jedno vrijeme bio u krizi, ali da je Uprava i tad prepoznala rad Mladena Žižovića i ukazala mu povjerenje. To se ispostavilo kao pravilna odluka, pa Radnik danas i na domaćem terenu i na gostovanjima igra kvalitetan nogomet. Mi ćemo s druge strane pokušati na sve načine zaustaviti njihove najbolje pojedince. Moramo prije svega voditi računa o svojoj igri. Vjerujem da će biti otvorena utakmica, a onaj ko bude agresivniji i ambiciozniji može se nadati pobjedi, izjavio je Slišković.

Prokomentarisao je i igru i rezultate Željezničara.

– Jučer su mi izgledali dosta dobro, iako se nakon prvih pola sata igre nije činilo da će doći do uvjerljive pobjede. Nakon pritiska koji su izdržali vratili su se kvalitetno i postigli dva gola u završnici prvog poluvremena. Imam osjećaj da se Sloboda previše otvorila, dozvolila im kontre koje je Željezničar znao realizirati. Drugo poluvrijeme je rutinski odrađeno, vidi se razlika u kvalitetu i pojedinačna i kolektivna, dodao je Slišković.

U Bijeljini neće nastupiti već duže odsutni Pero Stojkić, kao ni Miloš Aćimović koji je obnovio povredu zadnje lože. Slišković nije poveo ni Harisa Handžića.