Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

polufinale kupa bih

Sloga i Zrinjski odigrali meč bez golova, odluka pada u Mostaru

bilbija zrinjski
Foto: HŠK Zrinjski

U prvom susretu polufinala Kupa BiH nogometaši Borca ostvarili su veliki prednost nad Širokim Brijegom

Nogometaši Sloge i Zrinjskog odigrali su meč bez golova u prvoj utakmici drugog polufinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Obje ekipe su od početka susreta igrale defanzivno i oprezno, s ciljem da sačuvaju svoju mrežu. Treneri nisu željeli mnogo riskirati, pa gledaoci u Modriči nisu mogli vidjeti mnoštvo prilika.

Prvo poluvrijeme proteklo je bez većih prilika, a prvu ozbiljnu šansu u drugom poluvremenu imali su gosti u 60. minute kada je Memija pokušao šutirati s oko 25 metara. Domaći su imali svoju priliku par minuta kasnije nakon ubačaja Kvesića, ali Karačić je pokupio loptu.

Do posljednjeg sudijskog zvižduka u Modriči nije bilo uzbuđenja i meč je završen rezultatom 0:0, pa će odluka u putniku u finale pasti u revanšu u Mostaru.

U prvom susretu polufinala Kupa BiH nogometaši Borca ostvarili su veliki prednost nad Širokim Brijegom. Banjalučani su u prvom susretu koji se danas igrao u Čitluku bili bolji od Širokobriježana s 3:1.

Borac je poveo u 21. minuti preko Blagajića, a sedam minuta kasnije nakon prekida glavom je za 2:0 pogodio Jokić. U 61. minuti iz slobodnog udarca s dvadesetak metara pogodio je Blagajić za 0:3. U 70. minuti Mamić pogodio je za konačnih 1:3.