Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

trener manchester uniteda

Solskjaer: Uvijek sam uživao u kritikama, samo neka tako nastave

Solskjaer

Solskjaer je nakon debakla na Old Traffordu u duelu s Liverpoolom, u kojem je poražen rezultatom 0:5, uspio proteklog vikenda slaviti u gostima kod Tottenhama s ubjedljivih 3:0

Ole Gunnar Solskjaer, menadžer Manchester Uniteda, uoči večerašnje utakmice Lige šampiona izjavio je da uživa u kritikama i da ne želi da se bori s onima koji tvrde da je ispod nivoa kluba koji vodi, prenosi Anadolu Agency (AA).

Solskjaer je nakon debakla na Old Traffordu u duelu s Liverpoolom, u kojem je poražen rezultatom 0:5, uspio proteklog vikenda slaviti u gostima kod Tottenhama s ubjedljivih 3:0. Na taj način je ublažen pritisak koji je bio na Solskjaeru, ali i dalje je predmet kritika zbog navodno loše taktike.

“Kritika vas može natjerati da sumnjate u sebe ili možete da se zauzmete za sebe. Uvijek sam uživao u kritikama. Samo neka tako nastave. To je u redu. Novinari, komentatori, stručnjaci, svi imamo različite poslove. Njihov je posao da iznose svoje mišljenje. Ja nisam ovdje da se borim s njima”, naglasio je 48-godišnji Solskjaer.

Duel četvrtog kola grupe “F” Lige šampiona između Atalante i Manchestere Uniteda igra se večeras u Bergamu. Nakon tri kola, Manchester je lider sa šest bodova, a slijede Villarreal i Atalanta s po četiri te Young Boys s tri.