Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Spalletti zbog Tottija napušta Romu?

Spalletti-and-Totti

Završnica sezone donosi nove turbulencije na “Olimpicu” pošto izvori tvrde da Luciano Sppaletti namjerava da napusti Romu ukoliko Francescu Tottiju bude ponuđen novi ugovor.

Dolazak Luciana Spalletija u Romu donio je nešto bolje rezultate i stabilizaciju forme ali je sa iskusnim stručnjakom stiglo i nezadovoljstvo klupske legende Francesca Tottija.

“Princ Rima” ima ugovor do kraja tekuće sezone, a ukoliko Roma odluči da mu ponudi produžetak saradnje moraće da krene u potragu za novim trenerom.

Radio ‘Roma’ navodi da je Spalletti spreman da napusti “Olimpico” ukoliko Totti ostane u klubu, pa ostaje da se vidi koga će birati čelnici Rome.

[yuzo_related]

Luciano Spalletti je u januaru potpisao ugovor na godinu i po dana, do juna 2017. godine, ali bi poslije šest mjeseci mogao da napusti Romu ukoliko Francesco Totti ne napusti “Olimpico”.

Podsjećamo da su nesuglasice na relaciji Spalletti – Totti počele odmah pošto je iskusni trener preuzeo ekipu i riješio da “Princa Rima” koristi kao rezervu. Francesco Totti je u nedjelju postigao izjednačujući gol u duelu sa Atalantom i tako donio bod svom timu.

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo