Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

na izlaznim vratima

Španski Diario Gol: Era Luke Modrića u Realu je završila

modric dzeko

Uz Balea i Sergija Ramosa, bio je najplaćeniji Realov igrač, ali to se ubrzo promijenilo nakon što je Kroos produžio ugovor i izjednačio se s Modrićem

Velika era hrvatskog reprezentativca Luke Modrića na Santiago Bernabeuu je završila, piše španski portal Diario Gol.

Ljeto u kojem Real vrši veliku rekonstrukciju ekipe moglo bi značiti da za hrvatskog reprezentativca više nema mjesta, iako se do nedavno činilo da će Modrić u Kraljevskom klubu završiti karijeru. Modrića je prije i poslije Svjetskog prvenstva 2018. godine jako želio Inter, ali je Florentino Perez stopirao taj transfer.

Tog ljeta već je izgubio Cristiana Ronalda i gubitak još jedne zvijezde i jednog od najvažnijih igrača nije bio opcija. Modrić je prihvatio takav stav kluba koji mu je obećao novi, bogatiji ugovor do 2021. godine koji je dobio tek nakon što je osvojio Zlatnu loptu. Tada mu je Real ponudio produženje do 2021. godine s većom plaćom i Modrić je pristao.

Uz Balea i Sergija Ramosa, bio je najplaćeniji Realov igrač, ali to se ubrzo promijenilo nakon što je Kroos produžio ugovor i izjednačio se s Modrićem. U međuvremenu je Modrić igrao jednu od najslabijih sezona u karijeri. Nakon što je došao Eden Hazard i dobio bolji ugovor od Modrića, hrvatski reprezentativac je, tvrdi Diario Gol, zatražio hitan sastanak s Perezom i tražio objašnjenje za takav potez kluba.

No, Realov predsjednik navodno nije želio ni čuti za novi ugovor samo pet mjeseci nakon što je Modrić potpisao novi. Realova desetka je već u 34. godini i njegovi najbolji igrači dani su definitivno prošli. Zna to i Zinedine Zidane koji u ovom prelaznom roku silno želi pojačati veznu liniju u liku Paula Pogbe ili Christiana Eriksena.

Diario Gol piše da Real za Hrvata ima jako puno ponuda.

Ponovno se javio Inter koji je i dalje zainteresiran, kao i njegov gradski rival Milan. U slučaju da Modrić krene put Intera, tamo bi smo ga iduće sezone mogli gledati zajedno s Edinom Džekom, za kojeg se cijelo ljeto piše kako će od iduće sezone dres Rome zamjeniti Interovim.

Manchester United je navodno stupio u kontakt s Realom, no najkonkretnija ponuda, koja se jako sviđa Perezu, stigla je iz PSG-a. Parižani navodno nude Juliana Draxlera u zamjenu za Modrića jer Nijemac nikad nije isporučio ono što se od njega očekivalo, a u Modriću vide lidera koji bi pomogao klubu napraviti iskorak u Evropi. Ne prihvati li Real takvu ponudu, PSG je navodno spreman i platiti Modrića.