Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

liga prvaka

Spektakl u Parizu, Pjanićevom Bešiktašu prijeti katastrofa

pjanic povreda besiktas – anadolija

Najveći derbi igra se u Parizu između PSG-a i Manchester Cityja, a program započinje u 18:45 utakmicama Ajaxa i Bešiktaša te Šahtara i Intera našeg Edina Džeke.

Večeras se drugim kolom nastavlja Liga prvaka.

Najveći derbi igra se u Parizu između PSG-a i Manchester Cityja, a program započinje u 18:45 utakmicama Ajaxa i Bešiktaša te Šahtara i Intera našeg Edina Džeke.

Ajax je izraženi favorit protiv Bešiktaša. Gostima nedostaje deset igrača, a među njima je i bh. reprezentativac Miralem Pjanić. Nema Batshuayija, Ghezzala, Larina, Montera, N'Koudoua, Vide, Teixeire, Topala i Uysala. Turski mediji i kladionice najavljuju velik potop Bešiktaša kod ofanzivno moćnih Nizozemaca.

Ajax je u prvom kolu pobijedio kod Sportinga 5:1. U drugoj utakmici skupine Borussia Dortmund dočekuje lisabonski Sporting. Nijemci također imaju problema s ozljedama te je moguć izostanak Erlinga Halanda.

Italijanski prvak Inter je pred imperativom pobjede u Donjecku nakon domaćeg 1:0 poraza od Real Madrida. Senzacionalni moldavski Sheriff, koji je u kvalifikacijama izbacio Dinamo, gostovat će kod Real Madrida. Realu su upitni Alaba, Bale i Jović, ali i bez njih Španci bi trebali opravdati ulogu favorita.

PSG i City, lanjski polufinalisti, večeras se susreću u skupini. Premda u prvenstvu Francuske imaju svih osam pobjeda i iako su drugoplasiranom Lensu pobjegli na čak devet bodova viška, u svlačionici PSG-a puno toga nije onako kako bi trebalo biti. Manchester City stiže osokoljen 1:0 pobjedom kod Chelseaja u Premiershipu.

U drugoj utakmici njihove skupine RB Leipzig dočekuje Club Brugge.

Druga najjača utakmica večeri igra se na San Siru između Milana i Atletico Madrida, a drugi par grupe čine Porto i Liverpool. Taj se meč igra na Dragau.

Milan je poražen kod Liverpoola 3:2, iako je vodio 2:1.