Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sportske.ba: Ramović bi još večeras mogao biti operisan (VIDEO)

ramovic11

Pobjeda Želje u vječitom derbiju ostala je u sjeni teške povrede ljubimca Željinih navijača Sinana Ramovića. Nekoliko minuta prije kraja nakon jednog duela s kapitenom Sarajeva Krstom Velkoskim, njegov stopalo potpuno se okrenula prilikom pada.

Po gestikulaciji svih na terenu moglo se naslutiti da je povreda teže prirode. Svi su se hvatali za glavu i pozivali kola hitne pomoći. Ramović je na nosilima ubačen u kola Hitne pomoći.

Malo koga je nakon derbija zanimao rezultat. Svi se raspitivali o zdravstvenom stanju Ramovića, u finišu sezone najboljeg Željinog igrača.

Iako su prve informacije bile dosta crne Sportske.ba saznaju da bi Ramović već na jesen mogao na teren. Slomio je fibulu i prema prvim prognozama van terena će biti najmanje dva mjeseca.

Prema istom izvoru, večeras bi mogao biti operisan. Koliko god bilo teško, Ramović je ovaj horor već jednom prošao. Kao mlad nogometaš u Radniku je imao lom. Vratio se jači.

Večeras se oglasio i klub sa Grbavice. Nažalost, čini se da su osim fibule sradali i ligamenti.

“Poznat je stepen povrede Sinana Ramovića. Riječ je o frakturi fibule i rupturi deltoidnog ligamenta skočnog zgloba desne noge. Uskoro će uslijediti operacija, a očekivano odsustvo sa terena su tri mjeseca. Rama, uz tebe smo!”, stoji na zvaničnoj FB stranici tima sa Grbavice.