Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

monchi

Sportski direktor Rome progovorio o pričama vezanim za Džeku i Real

dzeko roma

Roma se nalazi u nezavidnoj poziciji nakon prve faze Serije A i trenutno je na sedmom mjestu na tabeli

Sportski direktor Rome, Monchi, govorio je o planovima za predstojeći prelazni rok, a dotakao se i situacije sa našim reprezentativcem Edinom Džekom.

Dosta se pisalo o eventualnom transferu Džeke u Real Madrid, a Monchi je otkrio pravu istinu.

“Real Madrid nije ostvario nikakav kontakt u vezi transfera Edina Džeke. Sve su to bile samo špekulacije”, iskren je sportski direktor Vučice.

Inače, Roma se nalazi u nezavidnoj poziciji nakon prve faze Serije A i trenutno je na sedmom mjestu na tabeli.

Ukoliko želi povratak u borbu za Ligu prvaka, potrebna im je pobjeda na nezgodnom gostovanju Cagliariju na Sardiniji. Treba reći i da se za duel s Cagliarijem Džeko najvjerovatnije vraća u konkurenciju za utakmicu.

Zadnjih sedam utakmica Roma nije izgubila u duelu s Cagliariem. Šest puta su Rimljani slavili i samo jednom je bilo neriješeno. U tih sedam zadnjih utakmica samo jednom je bilo više od tri gola na utakmici. Većina tih susreta završila je do dva gola, većinom u mreži Cagliarija.

MOZZART nudi KVOTU 2.11 da na utakmici neće biti više od dva gola.

Iako je Cagliari trenutno 13. ekipa na tabeli, kladionice su zbog Romine trenutne forme ponudile vrlo primamljivu KVOTU na pobjedu gostiju.

Gledajući kako u zadnje vrijeme završavaju dueli Rome i Cagliarija KVOTA od 4.80 na pobjedu Rome uz najviše dva gola na utakmici mogla bi biti odličan izbor.

Kvote za ONLINE igru te čekaju u Mozzartu! REGISTRUJ se na sajtu, UPLATI NA RAČUN (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!