Fudbal

sp u kataru

Sramotan gest Piksija!

02/12/2022

Podsjećamo, u reprezentaciji Švicarske igra nekoliko igrača albanskog porijekla, a jedna od njih je i večeras zabio gol Srbiji. Shaqiri je bio strijelac prvog gola na utakmici za vodstvo Švicarske od 1:0

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi drugi gol svoje ekipe u duelu protiv Švicaraca proslavio je na sramotan način.

Najuvredljivijim psovkama!

Naime, nakon što je Dušan Vlahović u 35. minuti kod rezultata 1:1 postigao gol koji je Srbiji donio prednost, Stojković je skočio i opsovao “mamu šiptarsku”!

“J**em li vam mamu šiptarsku u p****”, moglo se lako pročitati s usana Stojkovića dok stisnutih pesnica slavi gol svoje reprezentacije.

Podsjećamo, u reprezentaciji Švicarske igra nekoliko igrača albanskog porijekla, a jedna od njih je i večeras zabio gol Srbiji. Shaqiri je bio strijelac prvog gola na utakmici za vodstvo Švicarske od 1:0.

Stojkovićevo slavlje uz psovke nije dugo trajalo. Švicarci su izjednačili još prije odlaska na odmor, a već na startu drugog dijela Freuler je ponovo doveo Švicarsku u vodstvo.

Podsjećamo, Srbiji odgovora samo pobjeda u ovom meču. Svaki drugi rezultat Švicarsku vodi dalje, uz uslov da Kamerun ne dobije Brazila.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.