Šta kažu Musemić i Adžem nakon još jednog dosadnog derbija (VIDEO)

vjeciti derbi 114 na kosevu 5

Trener Sarajeva Husref Musemić nije bio nezadovoljan igrom svog tima u derbiju protiv Želje, ali jeste rezultatom (0:0). Smatra da je njegova ekipa zaslužila pobjedu.

“Mogu reći da je ovo naša najbolja igra ovog proljeća, ali opet nismo imali sreće, mislim da smo zaslužili pobjedu. Igračima ne mogu ništa zamjeriti. Mladi koji su kasnije ušli pokazali su da se na njih ozbiljno može računati. Da je ona stativa ušla, bilo bi sve drugačije”, rekao je Musemić i nastavio:

“Jednostavno, više ne znamo šta možemo očekivati. Ne znamo šta se može dogoditi preko noći, tako da ništa ne smijemo planirati. Vidjeli ste i novu povredu, kada me doktor zove, odmah se bojim da su to loše vijesti. Ali, i to je sastavni dio sporta, na nama je da se borimo i mislim da smo dostojno predstavili boje Sarajeva”, dodao je Musemić.

A, evo šta je rekao njegov kolega na klupi Želje Admir Adžem…

“Po svemu viđenom mogu reći da smo zadovoljni bodom, iako smo htjeli sva tri. Imali smo dosta problema, jedan igrač se povrijedio pred utakmicu, pa smo morali mnogo mijenjati na terenu. Mada, i u tom slučaju imali smo svoje prilike, na kraju smo osvojili bod”, rekao je Adžem.

Pogledajte kompletnu izjavu…