Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

liga prvaka

Šta kladionice misle o “Zvezdinim snovima” večeras u Napulju

zvezda napoli

Za one koji vjeruju da Zvezda može zabiti barem jedan gol MOZZART daje priliku da uduplaju uloženi novac

“Želim da budemo ono što smo, da uživamo u igri. Naše snove niko ne može da nam uzme. Veoma je bitno da vjerujete u nešto što radite. Ja jako vjerujem i to tražim od svojih igrača. Svaka naredna utakmica je važna. Situacija je takva da ćemo igrati sa fantastičnim protivnikom. Bitno je da izađemo na teren i pokažemo se u najboljem svjetlu. Igramo za Zvezdu, to je ogroman klub, po meni najveći. Činjenica da smo u Ligi šampiona daje vjetar u leđa da vratimo Zvezdu gdje joj je mjesto”, rekao je Vladan Milojević, trener beogradske Crve zvezde uoči večerašnjeg duela u Ligi prvaka Napoli – Crvena zvezda.

Milojević je naveo da Zvezda nema čega da se plaši u Napulju, a upitan da li se plaši ekipe Napolija ili nekog pojedinca te ekipe, kazao je:

“Nemamo čega da se plašimo, ne bismo bili na ovom mjestu. Veoma lijepa godina za ovaj klub, uopšte da učestvujemo u Ligi šampiona, da ne zaboravimo da je davne 1991, nekih 260 kilometara odavde Zvezda postala šampion Evrope i to će uvijek ostati u sjećanju, kako starijih tako i mlađih generacija. Zvezda se nikad nije i nikad se neće plašiti”, kazao je Milojević.

Milojevićev optimizam svakako ima mjesta, no kladionice baš i ne vjeruju u Zvezdine snove.

Kladionica MOZZART je na pobjedu Zvezde, rezultat koji Beograđanima jedino odgovara, bilo da je riječ o nastavku takmičenja u Ligi prvaka ili Ligi Evrope (treće mjesto) ponudila KVOTU 15.

Kladioničari nemaju sumnje da će Napoli zabiti barem JEDAN GOL.

Za one koji vjeruju da Zvezda može zabiti barem jedan gol MOZZART daje priliku da uduplaju uloženi novac. Baš kao i na opciji da će u prvom poluvremenu pasti barem DVA GOLA. Pogledajte ponudu MOZZART kadionice kada su razne opcije na broj golova u pitanju.

Treba reći da je KVOTA na ono što smo od Zvezde navikli ove sezone kada su gostovanja u Ligi prvaka u pitanju 2,40. Dakle, poraz i barem 4 gola na utakmici.

Sastavi

Zvezda će biti oslabljena neigranjem, između ostalih, Vujadina Savića, Filipa Stojkovića i Ričmonda Boaćija.

Što se sastava Napolija tiče, prema pisanju italijanskih medija, Carlo Ancelotti bi mogao napraviti samo dvije izmjene u odnosu na meč u Beogradu ova dva tima.

Iz startne postave mogli bi izostati Arkadiusz Milik i Piotr Sebastian Zielinski. Ali zato od prvog minuta zaigraće Marek Hamšik i Dries Mertens.

Nakon četiri kola Beograđani imaju četiri boda, jedan manje od PSG-a, a dva manje od Liverpoola i Napolija.