Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Premijer liga BiH

Stadion Rođeni: Otklonjeni problemi sa strujom, utakmica se igra u predviđenom terminu

velez stadion
Foto: Facebook/ FK Velež

Uslijed velikog nevremena praćenog vjetrom i kišom, koje je ovog poslijepodneva zahvatio Mostar i Hercegovinu, došlo je do prekida u snabdijevanju električnom energijom u širem području Grada Mostara

Ranije ove večeri pojavila se informacija kako su na stadionu Veleža nastali problemi sa strujom.

Ti problemi su uzrokovani velikim nevremenom koje je zahvatilo cijelu našu domovinu, a posebno Mostar i Hercegovinu. Sada su se oglasili i iz Veleža, njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da su brzom i profesionalnom intervencijom dežurne službe JP Elektroprivreda BiH, u najkraćem mogućem roku otklonjeni problemi u snabdijevanju električnom energijom na stadionu Rođeni, te da će utakmica 8. kola Premijer lige BiH biti odigrana u planiranom terminu.

Fudbalski klub Velež Mostar koristi ovu priliku i zahvaljuje se uposlenima u JP Elektroprivreda BiH – Elektrodistribucija Mostar, na promptnoj i profesionalnoj reakciji pri otklanjanju navedenog kvara.

Napominjemo, uslijed velikog nevremena praćenog vjetrom i kišom, koje je ovog poslijepodneva zahvatio Mostar i Hercegovinu, došlo je do prekida u snabdijevanju električnom energijom u širem području Grada Mostara.

SVE NAS ISTA LJUBAV SPAJA”

Utakmica između Veleža i Sloge se igra od 20:45 uz direktan prijenos na Arena Sport 1 Premium.