Stevan Jovetić četiri godine u Monacu

jovetic monaco44

Dosadašnji napadač milanskog Intera 27-godišnji Stevan Jovetić u utorak je potpisao četverogodišnji ugovor s Monacom, objavio je klub iz Kneževine bez iznošenja financijskih detalja.

Crnogorski reprezentativac je nakon Partizana, Fiorentine i Manchester Cityja 2015. godine stigao na posudbu u Inter, u kojem se zadržao 18 mjeseci prije nego što je potpisao za “crno-plave”. No, tek što je ostvario prijelaz, Inter ga je poslao na posudbu u Sevillu za koju je odigrao drugi dio prošle sezone te u 21 prvenstvenoj utakmici postigao šest pogodaka, prenosi Hina.

Dva dana prije završetka prijelaznog roka napadač rođen u Podgorici ponovno je promijenio sredinu i potpisao četverogodišnji ugovor s Monacom.

“Vrlo sam sretan što sam došao ovdje. Monaco je velik klub, igrali su u polufinalu Lige prvaka i osvojili francuski naslov prošle godine. U momčadi je nekolicina sjajnih igrača”, izjavio je Jovetić u priopćenju na službenom internetskom portalu Monaca.

Prema pisanju francuskih medija, Jovetićev dolazak je pokušaj Monaca da popuni prazninu koja bi ostala, ako se ostvare najave o prijelazu Kyliana Mbappea u PSG.

Jovetić je četvrto ovoljetno pojačanje francuskog prvaka. Prije njega u Monaco su stigli veznjaci Youri Tielemans i Soualiho Meite te branič Terence Kongolo.