Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Stižu blizanci, ime majke se i ovaj put krije

ronaldo_georgina

Poznati nogometaš ponovo će postati tata. I ponovo je jedina nepoznanica ko je majka.

Kako prenose svi strani mediji, jedan od najpoznatijih nogometaša na svijetu, Cristiano Ronaldo ovaj put će dobiti blizance.

Naime, 32-godišnjem nogometašu uskoro stižu blizanci, koje će roditi surogat majka, a kako prenosi Daily Mail, u pitanju su dva dječaka.

Vijesti su stigle nakon što je Cristiano svijetu predstavio i svoju novu djevojku, 23-godišnju Georginu Rodriguez, s kojom je još uvijek u sretnoj vezi. Prema istom izvoru, nakon rođenja, blizanci odmah stižu u njegovu 5 miliona funti vrijednu vilu.

“Voli čuvati svoj privatni život pa je sretne vijesti podijelio samo s bliskim prijateljima i porodicom, koja jedva čeka da upozna mališane”, otkrio je nepoznati izvor.

No, ni porodica ne zna identitet majke, a nogometaša posebno veseli činjenica da će njegov sin Cristiano Jr (čija je majka još uvijek nepoznata) imati s kim odrastati. Navodno je njegovoj majci slavni nogometaš isplatio 10 miliona funti za šutnju.

Prije Georgine, Cristiano je hodao s ruskom ljepoticom Irinom Shayk, koja također trenutno čeke dijete, i to sa svojim zaručnikom, glumcem Bradleyjem Cooperom.

Irina neće trudna pred oltar, vjenčanje tek u avgustu