Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

derbi u londonu

Sukob Contea i Tuchela ući će u anale Premier lige i evropskog nogometa

conte tuchel

Conte je burno slavio pogodak trčeći prema klupi Chelseaja, a Tuchel mu se unio u lice

Chelsea i Tottenham odigrali su 2:2 na Stamford Bridgeu u drugom kolu Premier lige.

Tottenham se poraza spasio u 96. minuti, a utakmicu su obilježili sukobi Antonija Contea i Thomasa Tuchela. Chelsea je poveo sjajnim golom novopridošlog stopera Kalidoua Koulibalyja u 19. minuti.

Senegalski stoper je sjajno zakucao nakon ubačaja Marca Cucurelle iz kornera. Cucurella je također nedavno stigao među Bluese.

Tottenham je izjednačio u 68. minuti golom veznjaka Pierrea Emila Hojbjerga. Danac je krasno pogodio s 20-ak metara, a nakon toga došlo je sukoba menadžera Antonija Contea i Thomasa Tuchela.

Conte je burno slavio pogodak trčeći prema klupi Chelseaja, a Tuchel mu se unio u lice.

Nijemac je smatrao kako je u začetku Tottenhamove akcije za pogodak došlo do prekršaja Rodriga Bentancura nad Kaijem Havertzom. Sudac Anthony Taylor presudio je u korist Spursa, a na kraju je Conte dobio žuti karton.

Domaćin je poveo 2:1 u 77. minuti preko Reecea Jamesa. Raheem Sterling je nesebično poslužio usamljenog Jamesa na desnoj strani, a Chelseajev desni bek neometano je pogodio u mrežu Huga Llorisa.
Uslijedila je nova burna proslava na klupi. Ovaj put od sreće je skakao Tuchel kako bi pokušao isprovocirati Contea, trčeći u smjeru njegove klupe.

Tottenham se poraza spasio u 96. minuti. Nakon kornera glavom je pogodio Harry Kane uz pomoć Jamesovog bedra. Asistencija se na kraju upisala Ivanu Perišiću. Conte je i ovaj put žestoko slavio pogodak. Nakon što je utakmica završila, Tuchel i Conte su ponovno krenuli jedan na drugog, no veći sukob spriječili su članovi stručnog štaba i
igrači.

Chelsea u sljedećem kolu gostuje kod Leedsa, a Tottenham dočekuje Wolvese.