Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Supruga Ryana Giggsa izgubila strpljenje, razvod je neminovan

giggs natasha stacey imogen

Ryan Giggs, bivši nogometaš Manchester Uniteda i aktuelni pomoćni trener kluba sa Old Trafforda, ponovno ima problema u braku.

Giggs se neko vrijeme bio smirio u braku nakon što je varao suprugu Stacey s manekenkom Imogen Thomas i suprugom rođenog brata Natashom. Ipak, čini se da nije uspio dugo izdržati – supruga ga je uhvatila kako flertuje s više konobarica u njihovom restoranu, piše Mirror.

Stacey je prekipjelo i ne želi više pokušavati spasiti njihov brak. Već su tri mjeseca razdvojeni, no držali su to u tajnosti.

giggs stacey

Ryan i Stacey

“U jednom trenutku rekla mu je da spakuje stvari i iseli se. No, čini se da još uvijek oboje žive u istoj kući”, navodi izvor blizak paru.

Natasha Giggs Imogen

Natasha, Ryan i Imogen

Ryan Giggs je u pokušaju da spasi brak već bio na odvikavanju od seksualne ovisnosti. Imao je šestomjesečnu aferu s Imogen Thomas, no pravi skandal je bio kada se otkrilo da je osam godina spavao sa suprugom svog mlađeg brata Rhodrija.

Na kraju je ona sama otkrila medijima aferu nakon što ju je povrijedilo saznanje da je Giggs petljao s Thomas za vrijeme njihove tajne veze.