Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

potpisao za drugoligaša

Sušić: Sarajevo je veliki klub, ali sve u klubu i oko kluba je amaterski

susic

Sušiću je Rudeš deveti klub od 2018. godine, a može se reći da gdje god je došao, nije ostavio poseban trag, i brzo je napuštao sredinu i tražio novu. Da li je konačno našao adekvatan rang u kojem će moći pokazati svoje vještine, pokazat će vrijeme…

Bivši fudbalski reprezentativac BiH Tino Sven Sušić, potpisao je ugovor sa hrvatskim drugoligašem Rudešom.

U razgovoru za tamošnji Germanijak.hr dotakao se i perioda dok je nosio dres Sarajeva.

“Bio sam i ja tamo ispod svoje razine. Ali, Sarajevo je velik klub, no sve u klubu i oko kluba je amaterski. Imao sam neke mini-povrede, dugo su me liječili, godinu dana sam se mučio i nisam mogao nikako ozdraviti, kad god sam trenirao, grčio mi se mišić”, rekao je Sušić, a potom dodao:

“Izgubio sam godinu dana zbog male povrede lože, tek kad sam došao kod doktora u Hrvatsku uspio sam se vratiti, oni su me spasili. A obična, mala povreda, ja se godinu dana mučio. To je jedna od tih mojih nesretnih epizoda.”

Podsjetimo, Tino-Sven Sušić (31) prije nekoliko dana došao je u Rudeš, bilo je to ipak iznenađenje. Bez obzira što mu je karijera zadnjih godina, što ne krije ni sam, otišla u neželjenom smjeru, ipak je bilo neočekivan povratak u Hrvatsku, u drugi rang takmičenja.

Sušiću je Rudeš deveti klub od 2018. godine, a može se reći da gdje god je došao, nije ostavio poseban trag, i brzo je napuštao sredinu i tražio novu. Da li je konačno našao adekvatan rang u kojem će moći pokazati svoje vještine, pokazat će vrijeme.