Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

otkup sve izvjesniji

Sve je izvjesnije da je Inter napravio maestralan potez s Wandom

Argentianc je napustio Milano nakon serije kontraverznih događaja, u koje je bila upletena i njegova supruga Vanda Nara

Mauro Icardi je ovog ljeta stigao u PSG na pozajmicu do kraja sezone, ali “Sveci” imaju i pravo da ga otkupe od Intera za dogovorenu cifru.

Argentianc je napustio Milano nakon serije kontraverznih događaja, u koje je bila upletena i njegova supruga Wanda Nara, inače njegova menadžerica. Ostao je sredinom minule sezone bez kapitenske trake, pa je postalo jasno da će promijeniti sredinu.

PSG je zagrizao, uprava Intera i Icardijeva supruga našli su ipak zajednički jezik, i sada postaje jasno da su napravili sjajan potez.

Icardi je u sjajnoj formi, postigao je pet golova i upisao asistenciju na prethodnih šest mečeva u svim takmičenjima i sve su prilike da će “Sveci” iskoristiti pravo da otkupe njegov ugovor od italijanskog kluba. U slučaju da do toga dođe, vjerovatno će se to desiti tek u finišu ove sezone. No, bez obzira na to, klub iz Milana je napravio maestralan potez. Igrača s kojim su “zakrvili” do krajnjih granica, ipak će naplatiti desetinama miliona eura.

Icardi će Parižane koštati 70 miliona eura, i ne žele ništa da prepuste slučaju, kako je sve izvjesnije da na kraju sezone ostaju bez Edinsona Cavanija.


Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.