Matteo Voltolini

Tajno ga snimali u vrućem klinču na WC-u, a sada živi svoj san

Ivan Djikic
13.03.2020., Zagreb - Dr. Ivan Djikic, redovni profesor Medicinskog fakulteta Sveucilista Goethe u Frankfurtu. Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Iako mu se tada činilo kako mu ne ide najbolje u životu, Matteo je sezonu završio s osmjehom na licu. Naime, sa svojim će klubom ovaj golman igrati u italijanskoj Serie B jer je njegov klub bio prvak jedne od skupina Serie C

Matteo Voltolini, 24-godišnji rezervni golman talijanske Reggiane, ne tako davno suspendiran je od vlastita kluba na sedam dana jer ga je nepoznata osoba snimila kako se seksa s djevojkom u WC-u jedne diskoteke.

Voltolini i neimenovana dama nisu imali pojma da ih neko krišom snima iz kabine do njihove, a još manje im je bilo na pameti da će već do jutra video početi kružiti aplikacijom WhatsApp.

Zapis u trajanju petnaestak sekundi stigao je i do njegova mobitela, a klub ga je odstranio iz ekipe na sedam dana iz, citiramo, mjera opreza premda se vratar ničim nije ogriješio o pravilnik organizacije koju predstavlja.

– Nisam učinio ništa krivo. To je djevojka s kojom se već neko vrijeme viđam, savjest mi je čista. Čelnicima kluba ću sve objasniti, a što se snimke tiče, postoji osoba na koju sumnjam, no o tome ću više s policijom – kazao je mladi golman.

Iako mu se tada činilo kako mu ne ide najbolje u životu, Matteo je sezonu završio s osmjehom na licu. Naime, sa svojim će klubom ovaj golman igrati u italijanskoj Serie B jer je njegov klub bio prvak jedne od skupina Serie C.

– Osvojiti prvenstvo je san, osvojiti ga u ovom dresu je neopisivo. Moj grad, moji ljudi i moje boje. Ponosan sam što sam dio ove grupe ljudi. Hvala Reggio – poručio je presretni Matteo koji je ove sezone proživio mnogo toga.