Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tajno sniman: Johnson se pokajao što nije silovao tinejdžericu

johson

Engleski mediji objavili su video priznanja bivšeg engleskog rprezentativca Adama Johnsona (29) koji se trenutno se nalazi na izdržavanju šestogodišnje zatvorske kazne zbog seksualnog napastovanja tinejdžerice.

Bivši igrač Newcastlea, Middlesbrougha i Sunderlanda, u decembru 2014. godine je putem interneta upoznao 15-godišnjakinju, s kojom se mjesec dana poslije i našao, prenosi Sun.

Iako je Johnson tada imao djevojku, koja je bila trudna, nogometaš je maloljetnicu na silu ljubio i neprimjereno dirao, što je ona poslije i prijavila policiji.

Nakon suđenja, Johnson je osuđen na šest godina robije, a nedavno su ga tajno snimili kako s drugim zatvorenicima raspravlja o svojoj kazni.

– Za šest godina, koliko sam dobio iza rešetaka, i trebao sam je jeb… silovati, ali nisam, čak nisam stigao ni izvaditi ku..c, a kamoli poje..ti je. Čovječe, neki su se seksali s 12-godišnjakinjama i za to su dobili maksimalno 13 mjeseci – govori bahati Johnson.

Adam je zatvorenicima objasnio i da ga je tinejdžerica mjesecima opsjedala, čekala ispred stadiona te molila za zajedničke fotografije, a za njezinu porodicu je rekao da su samo željni bili njegova novca.

Na kraju je dodao da su male šanse da nakon svega ponovo zaigra u Engleskoj, ali da će pokušati ostvariti transfer negdje u inostranstvu.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=b3IMgTVqi3o