Tevez: Priče o napuštanju Boce su glupost – Fokus.ba
Fudbal

Tevez: Priče o napuštanju Boce su glupost

26/07/2016

Carlos Tevez rekao je da ostaje u Boci Juniors, istakavši da se svaki put posle nekog neuspjeha u medijima pravi ‘španska serija’.

“Naravno da ostajem u Boci jer su sve priče o mom odlasku spekulacije i ništa drugo. Svaki put je ovako, poslije nekog neuspjeha, odmah se napravi ‘španska serija’, ali sam navikao. Vidim sebe u dresu svog voljenog kluba još dugo, dugo… Ostaću i da se jave Napoli i Chelsea jer ovde želim da završim karijeru”, rekao je Tevez.

Klub sa Bombonere je doživeo neočekivanu eliminaciju u polufinalu Copa Libertadoresa od Independientea del Valle iz Ekvadora, nakon čega su se i pojavile priče da bi ‘Apač’ mogao da se preseli u Napoli i Chelsea, dok se ranije pisalo da bi mogao da se vrati u Corinthians, prvi klub za koji je nastupao kada je po prvi put napustio Buenos Aires.

“Potpisao sam trogodišnju ugovor, a ni tada, kao ni sada, nisam imao ni trunku sumnje u to koliko volim ovaj klub i ovaj dres. Evo vam priča, završiću karijeru i postaću profesionalni gofer”, zaključio je Carlito.

Tevez se vratio u Bocu protekle sezone i za prvih šest meseci u klubu osvojio duplu krunu, a bivši igrač West Hama, mančesterskih Uniteda i Cityja, odnosno Juventusa osvajanjem Kupa došao je do jedinog trofeja koji mu je nedostajao.

Komentari