Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Thaci sa Vokrrijem: Što prije početi izgradnju novog stadiona u Prištini

vokri thaci

Nakon učlanjenja Kosova u UEFA-u što pre treba da se započne sa izgradnjom novog stadiona u glavnom gradu, Prištini, kako bi se stvorili evropski uslovi za kosovske talente rečeno je tokom današnjeg susreta predsednika Kosova Hashima Thacija i predsednika Fudbalskog saveza Kosova Fadila Vokrrija, javlja Anadolu Agency (AA).

Izgradnja novog stadiona, ocijenjeno je, je od nacionalnog interesa i za tako nešto sada postoji politička i društvena podrška i konsenzus.

Thaci je čestitao Vokrriju na učlanjenju Kosova u UEFA-u.

“Želim da se još jednom zahvalim predsedniku Fudbalskog saveza Kosova i legendi kosovskog fudbala, a i šire, Fadilu Vokrriju, na njegovom izvrsnom radu koji je obavio za učlanjenje Kosova u UEFA-u i ostajem potpuno uveren da ćemo se uskoro učlaniti i u FIFA-u“, rekao je kosovski predsednik Thaci.

Predsednik Fudbalskog saveza Kosova, Fadil Vokrri se u ime saradnika, svih klubova, fudbalera, sudija, tehničkog osoblja i administracije, zahvalio predsedniku Thaciju na podršci koju je pružao FSK-u u procesu učlanjenja Kosova u UEFA-u.
“Obećavam vam da nikada nećemo stati. Uporedo sa naporima Vlade i državnih institucija koje su, opet naglašavam, bile snažna podrška i zahvaljujući njihovoj pomoći još lakše smo prevazišli ovaj težak put. Još jednom vam se zahvaljujem i želim vam uspeha u vašem radu“, dodao je Vokrri.

Vokrri je poklonio kosovskom predsedniku Thaciju loptu sa njegovim potpisom na kojoj je napisan i datum učlanjenja Kosova u UEFA-u.