Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

premijer liga bih

Trener Sarajeva nakon novog posrtaja: Nema potrebe da dajem ostavku

goran sablic – fena (1)

Čestitam Sarajevu rođendan. Izvinjavam se ako smo to pokvarili, poručio je njegov kolega na klupi Rudara

Trener Sarajeva Goran Sablić, očekivano, bio je razočaran ishodom utakmice protiv Rudara (1:1) u 15. kolu Premijer lige BiH. No, o ostavci ne razmišlja.

“Mislim smo danas stvarno odigrali dobru i kvalitetnu utakmicu, od prve minute ušli agresivno i stvorili veliki broj šansi. Jednostavno nismo uspjeli zabiti taj drugi zgoditak i uvesti utakmicu u mirnije vode. Nakon jedne greške u korekciji nakon ispucane lopte primili smo taj zgoditak. U drugom poluvremenu smo krenuli da pritiskamo, vjerovali smo da će doći taj drugi gol, ali drugi žuti Lazića nas je presjekao… Nažalost, nismo uspjeli dati drugi gol, ali što se tiče angažmana i pristupa, jedna od boljih utakmica naše momčadi na Koševu ove sezone”.

Na pitanje da li razmišlja o ostavci, Sablić je odgovorio:

“Mislim da nema potrebe da dam ostavku. Ne želim podsjećati ljude u kakvom sam stanju uzeo momčad, kakve probleme smo imali. S novim vlasnikom ćemo sjesti i vidjeti je li on zadovoljan i kakva su njegova očekivanja. S te strane sam otvoren za sve opcije. Ako oni misle da ja ne vladam momčadi ili da momčad može više u ovom trenutku… Ako ćemo uzeti samo statistiku, vidjet ćemo da je ova momčad bodovno na razini kojoj pripada”, poručio je.

Trener Rudara Marko Tešić bio je zadovoljan osvojenim bodom na Koševu.

“Čestitam Sarajevu rođendan. Izvinjavam se ako smo to pokvarili. Znali smo šta nas čeka. Imali smo problema. Loše smo ušli u utakmici, zatim se vratili. Njihov kvalitet nas je natjerao da se opet povučemo i čekalo šanse, poput one dvije koje ste vidjeli”, kazao je Tešić te dodao:

“Imamo jako mladu ekipu. Svjesni smo uloge u Premijer ligi. Dovodili smo igrače u skladu sa budžetom. Ne smeta nam što kažu da smo najbolji od najgorih. Cilj nam je opstanak u Premijer ligi. Poslije zadnjeg kola ovog dijela sjest ćemo i vidjeti šta ćemo za pojačanja.”