Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Trening Barcelone prekinula tri dječaka

barcelona trening djeca

Posljednji trening španskog nogometnog velikana Barcelone uoči revanš susreta osmine finala Lige prvaka protiv Arsenala obilježila su tri dječaka koja su upala na teren i prekinula trening kako bi se fotografirali s Leom Messijem, Neymarom i ostalim zvijezdama katalonskog kluba.

Premda si ih zaštitari željeli odmah udaljiti s terena, igrači Barcelone su ih u tome zaustavili i dečkima pružili nezaboravnu zabavu. Messi, Neymar, Gerard Pique, Adriano, Dani Alves, Arda Turan i Javier Mascherano su ih prvo okružili, a potom počeli bacati u zrak kao kada slave osvajanje trofeja.

Zatim je uslijedilo fotografiranje i potpisivanje dresova, a na koncu igranje ‘zrende’. ‘Gosti’ su ušli u sredinu kruga pokušavajući oduzeti loptu Messiju i ostalim igračima koji su odigravali svaku loptu “iz prve”. U tome nisu imali previše uspjeha.

Nakon desetak minuta zabave dečki su napustili teren u pratnji zaštitara, a igrači Barcelone nastavili trening za sutrašnji ogled protiv londonskih “topnika”.

Barcelona je u prvom susretu u Londonu pobijedila 2-0, a Katalonci su bez poraza posljednjih 37 utakmica. Zadnji poraz doživjeli su u listopadu prošle godine na gostovanju kod Seville (1-2). Nakon toga upisali su 31 pobjedu i šest neodlučenih susreta.