Fudbal

Izvršni odbor FSS

Tumbaković više nije selektor fudbalske reprezentacije Srbije

14/12/2020

Zamjenik predsjednika FSS Marko Pantelić obavijestio je članove Izvršnog odbora da je počeo razgovore sa kandidatima za tu funkciju

Ljubiša Tumbaković od danas više nije selektor fudbalske reprezentacije Srbije, a ime njegovog naslijednika najvjerovatnije će biti poznato do kraja godine, prenosi Anadolu Agency (AA).

To je odlučeno na sjednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije (FSS) u Staroj Pazovi, a na osnovu sporazumnog raskida ugovora između Tumbakovića i FSS, navedeno je u saopštenju tog saveza.

“Bivšem selektoru ‘A’ reprezentacije FSS se zahvaljuje na saradnji i želi uspjeh u daljoj karijeri”, dodali su iz FSS.

Zamjenik predsjednika FSS Marko Pantelić obavijestio je članove Izvršnog odbora da je počeo razgovore sa kandidatima za tu funkciju i u zavisnosti od epiloga, da će ime novog selektora najverovjatnije biti poznato do kraja kalendarske godine.

Fudbalski savez Srbije produžio je ugovor sa selektorom U21 selekcije Ilijom Stolicom za sljedeći kvalifikacioni ciklus.

Takođe, FSS je nagradio specijalnim premijama veliki uspjeh koji je ostvarila futsal reprezentacija. Srbija je jedna od samo šest evropskih selekcija koje će učestvovati na Futsal svjetskom prvenstvu u Litvaniji 2021. godine.

Skupština FSS pomjerena je zbog pandemije COVID-19 i biće održana sredinom marta 2021. godine.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.