BARCELONA POTVRDILA

U kontaktu smo s Messijem i želimo ga vratiti, ali postoji jedan ogroman problem

leo-messi-psgtwitter-2

“Napravit ćemo sve da ga dovedemo. To bi bio savršen kraj jedne vrlo sretne priče”

Potpredsjednik Barcelone Rafa Yuste potvrdio je da je klub “u kontaktu” s predstavnicima Lionela Messija u nadi da će ga vratiti u klub. Messi je bio prisiljen napustiti Barcu u ljeti 2021. zbog finansijskih problema kluba, te je potpisao je dvogodišnji ugovor s Paris Saint-Germainom.

Ugovor Argentinca s francuskim klubom istječe na kraju sezone i po svemu ga je spreman napustiti. Zna se da ga Miami mami u MLS, dok mu Saudijci nude što god poželi. Naravno, PSG mu je odavno stavio novi ugovor na stol. Barcelona je sada praktički i službeno stala “u ring” u pokušaju vrati Messija.

“Još sam ljut što nije mogao nastaviti ovdje”, rekao je Yuste.

“Lijepe priče trebaju imati sretan završetak, a među njima postoji uzajamna ljubav.”

Postoji ljubav, ali postoji i problem. Barcelona mora smanjiti budžet za gotovo 200 miliona eura kako bi mogla potpisivati ​nove ​igrače.

Klub je već pretrpio jedan veliki udarac na tom planu s La Ligom koja je Barcelonu spriječila da registrira Gavija, što znači da mladi dragulj već u junu može besplatno napustiti klub. Teško je i zamisliti kakav bi to bio udarac za klub. Yuste ipak vjeruje da će klub pronaći način da dovede svoje knjige u red i da će moći registrirati Messija.

“Imamo još dva mjeseca za naporan rad kako bismo predsjedniku La Lige Javieru Tebasu predstavili naš plan prihoda i održivosti. Ne volim govoriti o Leu jer je on igrač PSG-a, ali ako se ispune svi uvjeti, napravit ćemo sve da ga dovedemo. To bi bio savršen kraj jedne vrlo sretne priče.”