Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

argentina - brazil

U polufinalu Cope gledaćemo najveći derbi Južne Amerike

argentina martinez

I kod drugog gola Aguero je bio ključni igrač, ovaj put je snažno šutirao, golmanu Venecuele je lopta ispala, natrčao je Giovani Lo Celso i poslao je u praznu mrežu

Nogometna reprezentacija Argentine pobijedila je Venecuelu rezultatom 2:0 i tako se plasirala u polufinale Copa Americe.

Nakon neubjedljivih predstava u grupnoj fazi, Argentina ni danas nije briljirala, ali su joj ipak s dva gola u pravo vrijeme osigurala plasman u polufinale južnoameričkog takmičenja.

Igrao se 10. minut kada je Leo Messi izveo korner, loptu potom šutirao Sergio Aguero, a na putu ka golu loptu je Lautaro Martinez sjajno petom poslao u mrežu Venecuele.

I kod drugog gola Aguero je bio ključni igrač, ovaj put je snažno šutirao, golmanu Venecuele je lopta ispala, natrčao je Giovani Lo Celso i poslao je u praznu mrežu.

Nakon ove pobjede Gaučosa dobili smo najveći klasik južnoameričkog fudbala. U borbi za finale sastat će se Argentina i Brazil koji je jučer nakon penala bio bolji od Paragvaja. Duel Argentine i Brazila na programu je 3. jula u 2.30 po našem vremenu. U preostala dva četvrtfinala, na drugoj strani žrijeba igraju Kolumbija – Čile, te Urugvaj – Peru.


Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.