Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

U prodaji 25.000 ulaznica za utakmicu Sarajevo – Sloboda

derbi zeljo sarajevo fokus (1)

Fudbalski klub Sarajevo u subotu, u sklopu 30. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine, dočekuje tuzlansku Slobodu. Utakmica koja će biti odigrana na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase” počinje u 17 sati, a cijene ulaznica za jednu od najvažnijih utakmica Bordo kluba u takmičarskoj sezoni 2014./15. su sljedeće:

– Tribina “Sjever – Vedran Puljić” – 3 KM
– Tribina “Istok” – 8 KM
– Tribina “Zapad” – 10 KM

Ulaznice za utakmicu su od ponedjeljka, 25. maja, dostupne na svim prodajnim mjestima Kupikartu.ba širom Bosne i Hercegovine, te na online prodavnici Kupikartu.ba/FKS, a u slobodnoj prodaji ulaznice će se naći od srijede, 27. maja, u oba BORDO FAN SHOP-a (Maršala Tita 38/b, Bezistan), te na standardnim prodajnim mjestima u gradu Sarajevu (Plato KSC Skenderija/ gradska Tržnica). Vrijedi istaći da je za duel Sarajeva i Slobode u prodaju pušteno 25.000 ulaznica.

Također, ulaznice će biti moguće kupiti i na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase” na dan utakmice, u subotu, dva sata uoči prvog sudijskog zvižduka.

Važno je istaći da će na ulaznicama za nadolazeću utakmicu Sarajeva i Slobode biti naznačeni ulazi koševskog stadiona na kojim vlasnik ulaznice može ući na tribine. Stoga, molimo sve gledaoce da prethodno provjere na samoj ulaznici za koji je ulaz namijenjena.

Fudbalski klub Sarajevo ovim putem poziva sve navijače i simpatizere našeg Kluba da blagovremeno kupe svoju ulaznicu i da ranije dođu na stadion kako bi izbjegli gužve prilikom ulaska, obzirom na veliko interesovanje koje vlada uoči posljednje ligaške utakmice Sarajeva u takmičarskoj sezoni 2014./15.