Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

humana akcija

U prostorijama FK Sarajevo sutra dobrovoljno darivanje krvi

akcija-darivanja-krvi (1)

U utorak u periodu od 12 do 18 sati, u saradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu Federacije BiH, FK Sarajevo organizuje akciju dobrotvornog darivanja krvi

U prostorijama Fudbalskog kluba Sarajevo u ulici Maršala Tita 38/b u utorak, 18. februara, bit će organizovana akcija humanitarnog darivanja krvi.

”U utorak u periodu od 12 do 18 sati, u saradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu Federacije BiH, FK Sarajevo organizuje akciju dobrotvornog darivanja krvi. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba koji su u mogućnosti da se pridruže akciji i daju svoj doprinos. Učesnici akcije će, kao i godinama do sada, biti nagrađeni besplatnom ulaznicom za tribinu po želji za predstojeću utakmicu 20. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv FK Tuzla City”, saopšteno je iz FK Sarajevo, prenosi Anadolu Agency (AA).

Utakmica 20. kola Premijer lige BiH između Sarajeva i Tuzle City igra se na Olimpijskom stadionu ”Asim Ferhatović Hase – Koševo” u subotu, 22. februara, sa početkom u 17.30 sati.