zločin u zagrebu

Uhapšen muškarac iz BiH: Drogirao se s maloljetnicom, našli je mrtvu umotanu u tepih

mjesto zlocina
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL / Index.hr

Osumnjičeni je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, a krivična prijava je dostavljena nadležnom županijskom državnom odvjetništvu, kažu u zagrebačkoj policiji

Muškarca koji je priveden nakon što je u zagrebačkom naselju Sopot u subotu pronađeno tijelo mrtve maloljetnice zagrebačka prijavila je za “omogućavanje trošenja droga” i “nepružanje pomoći”, izvijestila je zagrebačka policija.

Riječ je o 30-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine za kojega je zagrebačka policija izvijestila da je uhapšen i prijavljen u kriminalističkom istraživanju provedenom u koordinaciji s Direkcijom policije i nadležnim županijskim državnim odvjetništvom, navodi Hina.

Osumnjičeni je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, a krivična prijava je dostavljena nadležnom županijskom državnom odvjetništvu, kažu u zagrebačkoj policiji. Prijeti mu do 15 godina zatvora.

Dodaju da se kriminalističko istraživanje nastavlja u cilju utvrđivanja svih relevantnih okolnosti ovih krivičnih djela.

Podsjećamo, tijelo mrtve djevojke pronađeno je u subotu oko 7,20 sati u novozagrebačkom naselju Sopot u Zemljakovoj ulici, na ulazu u podrum zgrade, a bilo je umotano u tepih.

Uhapšeni je, javlja Index.hr, policiji jučer kazao kako je s djevojkom bio u stanu u petak navečer. Zaspao je, a kad se probudio, kako je ispričao, djevojka je već bila mrtva.

Još uvijek nije poznato kako se tijelo djevojke našlo u zgradi udaljenoj nekoliko stotina metara od stana u kojem je Radoje R. boravio s djevojkom. Djevojka je bila zamotana u tepih i ostavljena pred podrumom u zgradi u Zemljakovoj ulici. A, umrla je u stanu u Šenovoj.

Nakon obavljenog uviđaja tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.