Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Fudbal

Udario nogometašicu šamarom jer je slavila pobjedu

23/08/2016

Ženski nogometni klub Vojvodina u Novom Sadu dočekala je Crvenu zvezdu u drugom kolu, a gošće su slavile 3:1. No veliku ljagu na utakmicu bacio je službenik Vojvodine Dragan Čapelja, koji je udario igračicu Zvezde.

ŽFK Zvezda objavio je fotografiju igračice na čijem se licu vidi posljedica sramotnog napada čelnika Vojvodine. Klub iz Novog Sada ogradio se od svog zaposlenika kojeg je odmah nakon utakmice uhitila policija i prepratila ga u postaju.

Protiv njega će podnijeti kaznenu prijavu.

Kako piše Kurir, Čapelja je priznao da je udario djevojku, a objasnio je kako je to napravio jer je bio isprovociran njezinim slavljem pobjede.

– Bilo je incidenta, ali ništa drugo se nije dogodilo. Nemam komentara. Bilo je provokacija s njihove strane, ali sad je sve riješeno – rekao je Čapelja.

Iz ŽFK Zvezda su ogorčeni.

– Ovo je neljudski čin čovjeka koji je imao službene oznake kluga. Udario je curu koja je jedna od najdiscipliranijih u ekipi, uzorno dijete koje je tek napunilo 18 godina, odlikašicu i reprezentativku Srbije – objavili su iz kluba.

Komentari