Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Glumica u intervjuu

Jada Pinkett Smith tvrdi da je ovo pravi razlog slavnog šamara: Nije ono što mislite

jada pinkett will smith chris rock
Foto: Screenshot/ YouTube

U ovosedmičnom intervjuu glumica je otkrila je da ona i njen suprug žive razdvojeno posljednjih sedam godina

Šamar koji se čuo širom svijeta i o kojem se priča i danas dogodio se prošle godine kada je Will Smith otrčao na pozornicu i ošamario voditelja na dodjeli Oscara Chrisa Rocka zbog šale o obrijanoj glavi njegove supruge Jade Pinkett Smith dok je sjedila pokraj njega.

“Ime moje žene ne uzimaj u svoja jebena usta”, neprestano je vikao Smith dok je Rock trljao lice, a kasnije je briznuo u plač tokom svog govora dok je brbljao o “užasnom zlostavljanju koje zvijezde moraju podnositi” i kako “ljubav tjera ljude da čine lude stvari.”

Sada je, međutim, Jada Pinkett sugerisala da Smithovo snažno iskazivanje odanosti nije bilo baš onakvo kako su ljudi mislili. U ovosedmičnom intervjuu glumica je otkrila je da ona i njen suprug žive razdvojeno posljednjih sedam godina.

Rock ju je pozvao da izađu?

U svojoj autobiografiji “Worthy” također tvrdi da ju je Chris Rock pozvao van kad je mislio da se razvodi te da je mislila da je Smithova odluka da ošamari Rocka na Oscarima bila zbog toga. Mnogi se pitaju može li se vjerovati bilo čemu što ovaj par kaže.

Jada i Will u braku su od 1997., a zajedno imaju djecu Jadena i Willow, dok Will još ima i sina Treya kojeg je dobio s bivšom suprugom Sheree Zampino.

U novom intervjuu za časopis People, Jada je podijelila neke uvide u svoju vezu s Oscarom nagrađenim glumcem.

Otkrila je da je mislila da je šamar samo šala.

“Pomislila sam: ‘Ovo je skeč.’ Pomislila sam: ‘Nema šanse da ga Will udari.’ Tek kad se počeo vraćati do svoje stolice, shvatila sam da to nije skeč”, dodala je.