Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

sport klub

UEFA istražuje utakmicu srbijanske Superlige zbog mogućeg namještanja

utakmica

Činilo se da je riječ o najobičnijoj ligaškoj utakmici, ali Specijalizirane službe za praćenje klađenja, direktno povezane s UEFA-om, locirale su nekoliko sumnjivih pojava i enormno velikih uplata na pobjedu Radnika

Utakmica Superlige Srbije između Radnika i Novog Pazara dobila je oznaku “sumnjivo” od UEFA-e te će zbog toga biti pokrenute istražne radnje kako bi se utvrdilo je li utakmica namještena, objavio je jučer Sportklub. Utakmica odigrana 11. aprila završila je pobjedom domaće momčadi 2:0.

Radnik je golovima Siniše Babića u 10. i Uroša Milovanovića u 35. minuti slavio s 2:0. Činilo se da je riječ o najobičnijoj ligaškoj utakmici, ali Specijalizirane službe za praćenje klađenja, direktno povezane s UEFA-om, locirale su nekoliko sumnjivih pojava i enormno velikih uplata na pobjedu Radnika.

Vrlo brzo uslijedila je reakcija i poruka prema Beogradu da će reagirati i provesti detaljnu istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su utjecale na odigravanje spomenute utakmice, a pod sumnjom su i neki igrači Novog Pazara.