Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Uvažen zahtjev

UEFA izbacila Milan iz Europa lige, profitirat će Roma

ac-milan

UEFA je uvažila njihov zahtjev pa Milan nećemo gledati naredne sezone u Evropi

Milan je zatražio od UEFA-e da ove sezone ne učestvuje u Evropskoj ligi, a krovna kuća evropskog fudbala odobrila je zahtjev Rossonera.

Razlog je veliki finansijski gubitak zbog kojeg bi Milan mogao biti dodatno kažnjen. Naime, italijanski klub je već osuđen zbog nepoštovanja finansijskog fair playa, a istraga bi se opet pokrenula ukoliko Milan bude igrao Evropsku ligu.

Poznato je da je klub u minusu, pa je ovim potezom želio da izbjegne dodatnu kaznu koja će sigurno zaraditi ako bude u žrijebu. UEFA je uvažila njihov zahtjev pa Milan nećemo gledati naredne sezone u Evropi.

Rossoneri su izborili na tabeli, osvajanjem petog mesta, direktan plasman u grupu Evropske lige, dok je rimska Vučica, kao šestoplasirana, morala u drugo kolo kvalifikacija. Ipak, isključivanjem Milana njegovo mjesto Zauzela je Roma, a kvalifikacije za EL igrat će Torino.


Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.