Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Iyayi Atiemwen

Uhapšen fudbaler Dinamo Zagreba optužen za silovanje!

atiemwen

Protiv Atiemwena je bivša djevojka Iva Bošnjak podnijela privatnu tužbu

Policija je privela 23-godišnjeg nigerijskog državljanina zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela silovanja.

Igrač Dinama Iyayi Atiemwen završio je u istražnom zatvoru nakon što je njegova bivša djevojka Iva Bošnjak protiv njega podnijela privatnu tužbu, neslužbeno doznaje RTL.

Protiv Atiemwena je bivša djevojka Iva Bošnjak podnijela privatnu tužbu, no ovog je puta dinamovac priveden u policiju zbog pokušaja silovanja koje je prijavila djevojka iz Velike Gorice.

“Prvo me primio za ruke, pokušao me je svući. Ja sam se odupirala. Zatim me je počeo gušiti, a s drugom rukom me je opet počeo skidati. Ja sam ga molila da prestane, on nije prestao. Počeo me šamarati, ja sam počela vrištati”, dio je ovo svjedočanstva 24-godišnjakinje s područja Velike Gorice koja je svoju priču ispričala u emisiji RTL-a.

Policija sumnja na silovanje

Po završenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni 23-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Obzirom da se radi o kaznenom djelu protiv spolne slobode, a sve u svrhu zaštite prava i dostojanstva žrtve odnosno sekundarne viktimizacije nismo u mogućnosti iznositi detalje za koje pitate”, stoji u odgovoru policije Indexu.