Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Upravni odbor FK Velež traži novu izbornu skupštinu kluba

velez

Novoizabrani Upravni odbor FK Velež zatražio je sazivanje nove sjednice skupštine na kojoj bi se razmotrili sljedeći koraci u stabilizaciji kluba.

“Zbog novonastale situacije i saznanja na posljednjoj izvanrednoj izbornoj Skupštini FK Velež i nespremnosti da se iskreno uđe u proces reorganizacije kluba, te nemogućnosti provođenja zamišljenih reformi, tražimo od radne grupe sazivanje nove izborne Skupštine u roku od 7 dana, na kojoj bi se trebale donijeti odluke od krucijalne važnosti za budućnost kluba”, stoji u priopćenju Upravnog odbora FK Velež.

Traži se izbor novog Nadzornog odbora na prijedlog novoimenovanog Upravnog odbora, odobrenje za izmjenu Statuta kluba i mandat od četiri godine novoizabranom Upravnom odboru.

“U nadi da ćete pokazati zrelije razmišljanje o nužnosti promjena u FK Velež, mi smo spremni ponovno razmotriti situaciju našeg daljnjeg angažiranja po prethodno iznesenim zahtjevima. Jer svi smo mi navijači Veleža i istinski želimo da se klub vrati na stare staze slave. Cijeneći odgovornost i značaja FK Velež za Mostar i Hercegovinu, bilo bi nam drago da se pojave i drugi koncepti koji razmatraju budućnost Veleža na svoj način i da se to prezentira na sljedećoj Skupštini, a da se delegati izjasne o najboljoj opciji”, stoji u priopćenju Upravnog odbora FK Velež.