Podržao klub

Usvojena inicijativa navijača Želje: Kupovina ulaznica za utakmicu s Čelikom u četvrtak i petak

zeljo navijaci (1)

Na Stadionu Grbavica od 9 do 17 sati moći preuzeti ulaznica u vrijednosti od 5 KM

Navijači Željezničara pokrenuli su inicijativu da bez obzira na to što će se utakmica 23. kola igrati bez prisustva gledalaca kupe ulaznice i na taj način pokažu svoju ljubav i privrženost klubu.

Odlukom Komiteta za takmičenje NS/FS BiH utakmice 23. kola BH Telecom Premijer lige BiH, u kojem FK Željezničar dočekuje NK Čelik, igrat će se bez prisustva gledalaca.

Ipak, navijači Željezničara će još jednom biti pozitivan primjer u bh. sportu jer su pokrenuli akciju kupovine ulaznica, tj. donaciju u vrijednosti karte, bez obzira na što se susret igra bez gledalaca, saopćeno je iz kluba s Grbavice.

Klub je omogućio navijačima da provedu svoju akciju, te će se u četvrtak i petak na Stadionu Grbavica od 9 do 17 sati moći preuzeti ulaznica u vrijednosti od 5 KM i dobiti jedinstvena potvrda o donaciji. Svaki navijač može uplatiti neograničen broj donacija.

Također, navijači iz inostranstva i oni koji nisu u mogućnosti doći na stadion, donaciju u vrijednosti ulaznice mogu uplatiti žiralno:

Nakon izvršene uplate, klubu je potrebno na e-mail adresu clanstvo@fkzeljeznicar.ba dostaviti dokaz o uplati kako bi klub mogao dostaviti potvrdu o donaciji.