Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

ac milan

Uz Ibrahimovića i Krunić će dobiti novi ugovor, povećat će mu i plaću

Stefano Pioli ni pod razno ne želi da se odrekne usluga polivalentnog reprezentativca BiH, koji u posljednje vrijeme igra fudbal života i ustalio se u startnoj postavi, prenosi Mozzart

Bh. reprezentativac Rade Krunić ove sezone igra u životnoj formi i sa Milanom će definitivno biti u borbi za naslov prvaka italijanske Serije A.

Krunić je na San Siro stigao 2019. godine, a iako mu ugovor važi čak do ljeta 2023., on će uskoro potpisati novi, poboljšan ugovor.

Postao je Fočak igrač na kojeg Milan najozbiljnije računa, a trenutno mu se sprema i nagrada u vidu novog ugovora. Uprava Rosonera je odavno počela sa realizacijom plana ’novi ugovori’ u kojem želi da osigura nosioce igre na duži vremenski period, a svoje mjesto među bitnima ima i Rade Krunić.

Direktorski tandem Maldini – Massara je već produžio ugovore sa Davideom Calabrijom, Alexisom Saelemaekersom i Simonom Kjaerom, radi se na produžecima saradnje sa Theom Hernandesom, Ismaelom Bennacerom i Rafaelom Leaom, ponude su dobili Franck Kessie i Alessio Romagnoli, a uskoro će ih dobiti Zlatan Ibrahimović i Rade Krunić.

Stefano Pioli ni pod razno ne želi da se odrekne usluga polivalentnog reprezentativca BiH, koji u posljednje vrijeme igra fudbal života i ustalio se u startnoj postavi, prenosi Mozzart.

S novim ugovorom će Krunić dobiti i povišicu, pa će zarađivati više od trenutnih 1,1 miliona eura po sezoni.