Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Srce Livna 2023"

Vatreni veterani i Prijatelji Livna zaigrali za livanjska udruženja

livno vatreni
FOTO: Fena

Organizator ovog humanitarno glazbeno-sportskog spektakla je Nogometni klub “Troglav 1918” Livno, dok su pokrovitelji izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić te Grad Livno

Proslavljeni hrvatski nogometni reprezentativci privukli su veliki broj Livnjaka i njihovih gostiju na humanitarno muzičko-sportski spektakl “Srce Livna 2023”.

U prijateljskoj nogometnoj utakmici za ekipu “Vatrenih veterana” nastupili su Zvonimir Boban, Davor Šuker, Danijel Subašić, Ivica Olić, Igor Štimac, Ivan Strinić, Mario Stanić, Dario Šimić, Ognjen Vukojević, Dražen Ladić, a s druge strane bila je momčad “Prijatelji Livna” sastavljena od livanjskih nogometnih veterana, koje je predvodio hrvatski selektor Zlatko Dalić.

livno vatreni
FOTO: Fena

U nastavku današnjeg programa održat će se koncert na kome će nastupiti Prljavo kazalište, Mate Bulić, Tiho Orlić, Tarapana band i Ludwig band, kao i donatorska večer.

Organizator spektakla je Nogometni klub “Troglav 1918” Livno, dok su pokrovitelji selektor hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić te Grad Livno.

livno vatreni
FOTO: Fena

Sredstva od prodanih ulaznica namijenjena su za četiri livanjska udruženja koje djeluju na području cijelog kantona, a to su Udruženje paraplegičara i oboljelih od dječje paralize, Udruženje roditelja djece sa smetnjama u razvoju “PUŽ”, Udruženje oboljelih od šećerne bolest “Krug” i Udruženje žena oboljelih od karcinoma dojke “Bistrica”.

U okviru ovoga događaja u protekla tri dana održan je i nogometni kamp “Zlatko Dalić”, koji je okupio više od 160 djevojčica i dječaka u dobi od 9 do 14 godina s kojima je radilo 12 gostujućih trenera i predavača Hrvatskog nogometnog saveza, uz asistenciju trenera NK Troglav 1918.