Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

radno u vrapčićima

Velež produžio s Brazilcem, potpisala i četvorica juniora

velez marques

Mladi veznjak Melvin Osmić došao je u redove Veleža na početku ove godine

Velež je potvrdio da je potpisao ugovor s četiri juniora, od kojih je jedan odmah poslan na posudbu, te da su produženi ugovori sa Brazilcem Uiraom de Oliveirom Marquesom i Melvinom Osmićem.

Brazilski stoper Uira de Oliveira Marques potpisao je novi ugovor do juna 2020. godine, sa opcijom produženja na još jednu godinu. U mostarski klub došao je u januaru ove godine iz brazilskog Goytacaz Futebol Clube.

Mandžuka, koji je rođen 05.04.2000. godište, stavio je potpis na ugovor do sredine 2023. godine. Prebačen je iz juniorskog tima za koji je odigrao do sada 48 utakmica i postigao sedam golova uz dvije asistencije.

Također članovi juniorske selekcije, Faris Aličić i Nermin Alagić potpisali jednogodišnji ugovor sa FK Velež, odnosno do juna 2020. godine, dok je Adis Puce potpisao ugovor do juna 2023. godine, a narednu sezonu će provesti na posudbi u FK Bjelopoljac.

Mladi veznjak Melvin Osmić došao je u redove Veleža na početku ove godine, i on je produžio saradnju sa Rođenim. Novi ugovor fudbaler koji je došao iz Alfa Modriče potpisao je do sredine 2022. godine.