Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

igra u sjajnoj formi

Višća: Ne mogu opisati sreću, ovaj trenutak pamtit ću do kraja života

edin-visca

Za bivšeg reprezentativca Bosne i Hercegovine bio je ovo drugi gol za Trabzonspor, ali prvi na domaćem stadionu, zbog čega je posebno sretan

Edin Višća jučer je fenomenalnim golom protiv Kasimpase donio minimalnu pobjedu Trabzonsporu, koji se tako učvrstio na prvom mjestu turskog prvenstva i korača ka titulu prvaka države.

Za bivšeg reprezentativca Bosne i Hercegovine bio je ovo drugi gol za Trabzonspor, ali prvi na domaćem stadionu, zbog čega je posebno sretan.

“Ne mogu opisati sreću nakon postizanja gola pred našim navijačima. Važno je pobijediti, ali i ovaj gol bio je vrlo značajan. Taj će trenutak biti jedan od onih trenutaka koje nikada neću zaboraviti. Veliko hvala našim navijačima”, napisao je Višća na društvenim mrežama, dodavši:

“Naš cilj je jasan i mi kao ekipa idemo utakmicu po utakmicu da ostvarimo taj cilj. Kao i uvijek, pripremit ćemo se za utakmicu Konyaspora na najbolji mogući način. Čestitam mojim saigračima na borbi”.

Višća je sredinom januara prešao iz Basaksehira u Trabzonspor, a ove sezone za oba tima ukupno je odigrao 21 utakmicu u Superligi, a postigao je pet golova i upisao devet asistencija.