Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

turska

Višća za četiri miliona eura napušta Istanbul?!

visca

Turski mediji su kao zainteresovane klubove navodili Fenerbahce i Trabzonspor, a posljednja izjava trenera Trabzonspora je potvrdila navode

Uprave Basaksehira i Trabzonspora će danas nakon međusobnog duela ova dva tima imati sastanak na kojem će se vršiti pregovori za transfer bivšeg reprezentativca Bosne i Hercegovine Edina Višće, koji bi već u januaru trebao pojačati Trabzonspor.

U svojoj posljednjoj izjavi predsjednik Basaksehira Goksel Gamusdag je potvrdio postojanje ponuda za usluge Edina Višće.

“Žele ga najmanje dva tima iz Turske, a ne samo jedan tim. Ima i ponuda iz inostranstva. Postoje ponude ne samo za Višću već i za nekoliko naših igrača“, izjavio je Gamusdag.

Turski mediji su kao zainteresovane klubove navodili Fenerbahce i Trabzonspor, a posljednja izjava trenera Trabzonspora je potvrdila navode.

“Naravno da želim Višću“, izjavio je Abdullah Avci, koji je sa Višćom sarađivao već ranije dok je bio na klupi Basaksehira.

Fanatik.com.tr danas prenosi da će predjsednici Basaksehira i Trabzona danas nakon utakmice održati pregovore, a spominje se cifra u visini od 4 miliona eura koje bi Basaksehir trebao dobiti ukoliko se 31-godišnjak odluči da pređe u redove prvoplasirane ekipe turske Super lige.