Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Bashundhara Kings"

Vranješ epizodu u Bangladešu započeo s dva gola

Kapetan Borca Stojan Vranjes je bio strijelac prvog zgoditka na
23.05.2021., Gradski stadion, Banja Luka (BiH) – Nogometni klub Borac pobijedio je Tuzla City rezultatom 2:0 i postao novi prvak BiH, kolo prije kraja nogometne Premijer lige BiH. Pobjedu vrijednu titule su golovima donijeli kapetan Stojan Vranjes i grcki napadac Panajotis Moraitis, a u oba slucaja je asistent bio sjajni Almedin Ziljkic. Borac je pobijedio pred svojim navijacima kojih je, prema sluzbenim podacima bilo oko 3.000, a koji su se na tribinu vratili nakon vise od godinu dana, a zbog krize izazvane pandemijom virusa korona. Nakon utakmice uslijedilo je veliko slavlje navijaca Borca zajedno s igracima najpoznatijeg banjaluckog nogometnog kluba. Photo: Dejan Rakita/PIXSELL

Vranješ je prvi pogodak postigao glavom u 41. minuti, a potom je u 68. minuti nakon centaršuta sa desne strane odmah šutirao i zatresao mrežu protivnika

Stojan Vranješ, iskusni bh. veznjak, nakon što je nedavno postigao pogodak u prijateljskoj utakmici za Bashundhara Kingse, danas se upisao u listu strijelaca i u zvaničnoj utakmici i to dva puta.

Bashundhara Kingsi su u utakmici tamošnjeg kupa pobijedili Bangladesh Navy rezultatom 6:0, a iskusni veznjak postigao je prvi i treći pogodak za svoj tim.

Vranješ je prvi pogodak postigao glavom u 41. minuti, a potom je u 68. minuti nakon centaršuta sa desne strane odmah šutirao i zatresao mrežu protivnika.

Podsjećamo, nekadašnji kapiten i najbolji strijelac Borca početkom mjeseca raskinuo ugovor sa Banjalučanima i otišao u Aziju, tačnije u Bangladeš.